Tilbake til Bokhylla | Kommentarer | Forsiden | Site Map | 

"There's always a river somewhere, Volume II", av Rob Sitch og Tom Gleissner, 1997(?)

blank logojuks
blank logojuks
wtf!
  • There's always a river somewhere, Volume II
  • Rob Sitch, Tom Gleissner
  • VHS 6x25 min.
  • ABC (Australian Broadcating Company) tror jeg.
  • Ingen anelse hvor man får tak i denne.

Etter å ha blitt dypt skuffet av Volume I i denne serien, var jeg ikke så veldig spent på del 2, som består av seks nye program à 25 minutter. Det var sikkert samme mølet om igjen, tenkte jeg, og tok skammelig feil.
Vel, helt feil var det ikke, fordi det er akkurat samme konsept. Disse to folka reiser verden rundt, fisker med flue på spennende steder, og lager i stand et eksotisk måltid av i lokal tradisjon, samtidig som de prøver å være uhøytidlige og morsomme. Forskjellen fra Volume I var gjennomgripende, dustefaktoren på disse gutta var lavere, de dro til spennende steder, maten de lagde så skikkelig snadder ut, det var mer fisking, og, jada, gutta var faktisk morsomme til tider..

Denne gangen gikk turen til Bhutan, Australia x 2, New Zealand, Montana og Belize. I Bhutan fisket de etter småørret, uten særlig suksess, men Bhutan virka som et litt kult sted. Dessuten vokste dopet fritt der, men disse australske tøffelheltene gjorde ikke noe ut av det (på filmen iallefall). I Australia dro de på seiltur etter kaptein Cooks tradisjonelle og imponerende reise en gang på den tiden hvor dinosaurene levde (sånn cirka). Det var faktisk ikke så gørr kjedelig som man skulle tro, og de fant på en del kult og fikk mye spennende fisk. Montana var også bra, de gjorde selvsagt endel narr av USA og amerikanere, og det synes jeg av en eller annan grunn alltid er like morsomt. De fisket utsatt regnbueørret, og det var et bra program. Men det beste var nok Belize, hvor de var ute etter bonefish og barracuda. De kunne gjort mer ut av det, men de fikk litt kule bilder av da en av dem hadde en bonefish på kroken og det en barracuda kom og spiste halve bonefishen i et jafs..

Absolutt et program verdt å se. Fortsetter de denne stigningen i kvalitet, kommer Volume III til å sprenge skalaen min.. :-)

Vurdering: 7/10

Mai, 1999. Christian Figenschou


 

Kommentarer:

(felt for å legge inn ny kommentar finnes helt nederst.)
ikke laget ny dir - prøver ikke mer. lez die!


6. september, 1999. Christian Figenschou <figen@figen.com>.