Figens Fluefiske - Bildesøk

Bildesøk.

Silver Zulu

Forsiden
Sitemap
Om sidene
Bildesøk

Bildesøk:
  Størrelse:   Små Mellomstore
Bildetekst:   På (gammel visning) Av
Sorter etter:   Antall treff Dato
Bilder pr. side:   10 30 50
Fisketurer

Små Mellomstore
Fotograf

Små Mellomstore

Ja, dette skulle vel være relativt selvforklarende. Skriv noe lurt i boksen og trykk enter. Eller velg fra menyene under. Men begge deler går ikke (foruten manuelle hacks).. Livet utenfor hundremeterskogen er kjipt, I know..

For den som har lyst å plage serverfaen litt, så kan man bruke enkle AND OR ANDNOT (& | &!). Her følgjar nokre døme på magien: Hvis man vil søke på "Mexico" men ikke vil ha treff på "Mexico City" eller "Playa del Carmen", gjør du det slik. Eller hvis du vil se alle bilder av "Amund", men uten treff på "foto: Amund", ja da gjør du vel slik. Eller hvis du vil se alle bildene fra Surna og Driva, men ikke bildene fra Trysilturen som overlappet i bildetekstene, så gjør du slik.. Men alt går dessverre ikke - hvis du f.eks. vil se bilde av meg med en stor fisk.. Nei, da tror jeg det blir verre.. :p
In short, mulighetene er uante, selv om hensikten muligens glimrer med sitt fravær...
Verden blir stadig mer globalisert, og som liten CGI-wannabe tar jeg selvsagt ansvar med å implementere null avgrensning mellom lokale og globale søkestrings. Det går treigt nok som det er..

Datagrunnlaget er fortsatt helt bak mål, ettersom alt hentes fra bildetekster som stort sett er skrevet uten den minste tanke på eventuelle søk. Systemet er generelt like robust som et korthus i full storm, men det ser ut til å funke. En dag når jeg får ånden over meg skal vi over på en ordentlig database, men det kan nok bli veeeldig lenge til..


01/09-1999. Christian Figenschou <figen@figen.com>.