yo!

Om sidene

  hvem, hva og hvorfor..
Forsiden | Site Map | Bilder |

banner-kødd

Fluefiske

 er en fantastisk fin hobby, og når man først blir bitt av basillen, er det ingen vei tilbake -man er hekta på livstid.. Det er fett.

Disse sidene

 ble startet i september 1997 -inspirert av (den nå forlatte) Ulf Erik's Fluefiskeside, og de handler hovedsaklig om meg og mine fisketurer.
Det er unektelig passelig egosentrisk, men når man først skal publisere noe på Internett, bør man skrive om noe man kan og som samtidig bringer noe nytt til mylderet av Internett-sider. Det finnes cirka 59 millioner sider som forteller, med mer eller mindre hell, om teknikk, utstyr og taktikk. En forbausende stor andel har tatt på seg oppgaven med å publisere sin egen versjon av "Fly Fishing for Dummies". De fleste av disse har strengt tatt lite å bidra med hvis man tilfeldigvis vet at backingen faktisk skal innerst på snella og slett ikke klippes i småbiter og limes fast i armhulene. Jeg gir faen i nybegynnere og pedagogikk -- dette er ingen tipsspalte -- jeg skriver om meg selv! På det området er jeg nemlig ubestridt ekspert! :-) Take it or leave it! Dårlig utviklet selvrespekt fører også til at sidene vokser jevnt og trutt.. En fangst- og begivenhetsløs fisketur er intet hinder for å publisere et inngående og detaljert turreferat i mine øyne..:p For konseptet her er egentlig min personlige fiskedagbok i web-form.

Glimt i øyet

 har jeg når jeg skriver, og sidene bør også leses på samme måte. Ondskapsfulle og usanne rykter vil ha det til at jeg kan være litt rapp i kjeften og at jeg går ikke av veien for å fornærme noe som helst.. Så, hvis du er av den typen som tar alle slengbemerkninger og voldsomme utspill seriøst, er du nok på helt feil sted. Internett er stort nok for oss begge, finn deg for faen en annen side å glo på!! :-)

Teknisk

 og designmessig synes jeg i all ubeskjedenhet at disse sidene faktisk er blitt ganske bra. Jeg tror jeg har klart å styre unna det verste knotet med unødvendig java, javascript, bannere, frames og annet faenskap. Dessuten har jeg endelig vokst fra fascinasjonen med å mose alt inn i tabeller, så det burde jo være rimelig surfbart for de aller fleste.. (men det skader ikke akkurat med en nettleser som skjønner CSS). Hvis man i tillegg er fargeblind, vil man sette spesiell pris på den harmoniske og konsistente layouten.
For de som er nerd nok til å bry seg, kan jeg opplyse om at serveren det siste året har registert drøye 300.000 accesses mot sidene. Tilsammen er det overført 3,14 gigabytes med data. I serien meningsløse data vil jeg videre gjøre oppmerksom på at min favorittfarge er blå. Helst strømmende blå.. Med vakringer. :-)

Feedback

 vil jeg gjerne ha. Det har etterhvert gått med noen timer til å lage dette, og jeg håper noen kan ha glede av sidene. I så fall setter jeg pris på en e-post eller et innlegg i gjesteboken. På mange av de nyeste sidene er det også anledning til legge inn en kommentar utelukkende til den siden. Gøy om noen benytter seg av det!

Ja, det tror jeg faktisk var det hele.

Skitt Fiske!

Vakker signatur


28/11-1999. Christian Figenschou <figen@figen.com>.