Tilbake til Bokhylla | Kommentarer | Forsiden | Site Map | 

"Ørretjakt på Kola", av Bård Tufte Johansen, Lars Lenth og Lars Nilssen, 1998

blank logojuks
blank logojuks
Bored and Larsh

Program nummer tre i serien fra disse gutta. Denne gangen gikk turen til Kola, hvor man visstnok skal finne noe av verdens beste fiske etter ørret. Hvis man kommer seg dit da. Det var ikke tilfelle her. Pga. av tåke og annet tull ble de stakkars gutta sittende værfast på Murmansk i en ukes tid, og for å redde stumpene av programmet dro de heller en snartur på Finnmarksvidda. Det er jo i høyeste grad uforskyldt, men programmet blir jo relativt dårlig av slikt. Det er liksom en grense for hvor mye fluefiske man får gjort på en flyplass.
Vel fremme inne på Finnmarksvidda tar programmet seg fort opp, men det når aldri kjente høyder. De får riktignok noen skikkelig fine fisk hver, men det blir ikke fanget skikkelig på film. Det blir veldig mye kryssklipp og redigering, og man opplever liksom ikke hele prosessen sekvensielt og grundig, slik man er vant til fra tidligere turer. Man merker fort hvor mye det savnes.
I tillegg er programmet bare på 1x25 minutter, og det er bare halvparten av de andre. Ingen plusspoeng for at Lars Nilssen går ut i fiskeblader og forkynner at de hadde nok stoff til å lage flere programer ut av dette, heller. Selv den utrettelige humoren til Bård klarer ikke å rette opp alt som gikk galt her. Middelmådig til disse å være, bra til generell fluefiskefilm å være.

Vurdering: 6/10

Mai, 1999. Christian Figenschou


 

Kommentarer:

(felt for å legge inn ny kommentar finnes helt nederst.)
ikke laget ny dir - prøver ikke mer. lez die!


6. september, 1999. Christian Figenschou <figen@figen.com>.